Elg Spagetti

1/2 kg elg kjøttdeig (Eller annen kjøttdeig)
2dl vin (eller vann)
Stek kjøttet brunt på høy varme, så det får farge. kok ut pannen med litt vin eller vann.
1 terning buljong
1 ss balsamico eddik
1 ss Worcherstershire sauce
2 ss blandet basilikum, timian og oregano
2 ts sukker
1 – 2 bokser tomater (aller best: passata – ren tomatsaus)
Ha i sammen med kjøttet, og kok opp.

 

1 løk
1 gulrot
1 fedd hvitløk

 

Finhakk løk og stek den. Etter 3 min. ha i finhakket hvitløk og raspet gulrot. Stek alt til det er mørt. Ha i sammen med kjøttet.
6-8 sjampignon / sopp Skjær soppen i båter og stek dem,  gjerne så de får litt farge, ca. 10 min. ha i med kjøttet.
Server med pasta, og gjerne litt revet parmasan.

 

Share This