1/2 kg elg kjøttdeig (Eller annen kjøttdeig) 2dl vin (eller vann) |
Stek kjøttet brunt på høy varme, så det får farge. kok ut pannen med litt vin eller vann. |
1 terning buljong 1 ss balsamico eddik 1 ss Worcherstershire sauce 2 ss blandet basilikum, timian og oregano 2 ts sukker 1 – 2 bokser tomater (aller best: passata – ren tomatsaus) |
Ha i sammen med kjøttet, og kok opp.
|
1 løk 1 gulrot 1 fedd hvitløk
|
Finhakk løk og stek den. Etter 3 min. ha i finhakket hvitløk og raspet gulrot. Stek alt til det er mørt. Ha i sammen med kjøttet. |
6-8 sjampignon / sopp | Skjær soppen i båter og stek dem, gjerne så de får litt farge, ca. 10 min. ha i med kjøttet. |
Server med pasta, og gjerne litt revet parmasan. |