Elgkuler i tomatsaus

Kjøttboller
• Blader fra fire stilker Rosmarin
• 9 kaptein kjeks
• 3 ts. Sennep
• 500g Elg deig
• 1 ss oregano
• 1 egg
• 3 ts. Salt
• Olivenolje

Saus
• 1 løk
• 2 fedd hvitløk
• 1/2 chili
• 20 basilikumsblader
• 2 boks tomat

• 2 ss. Balsamico

Finhakk rosmarin, knus kjeks, bland alt sammen med kjøttet. Del i 24 små kuler og rull dem i olivenolje. Stek til gjennomstekt, ca. 8 min.

Hakk løk og stek gyllen, ha i finhakket hvitløk og chili, stek to min. til. Ha i basilikum, tomatene og balsamico. Smak til med salt, sukker og pepper.

Ha kjøttbollene i sausen og la dem trekke mens pastaen kokes. Ha noe av sausen over pastaen.
Server med revet parmasan over.

Nøkkelord: oppskrift, elg kjøttboller, spagetti, tomat

Share This