• 250 g Elg biff i strimler
• 1 hvit eller gul løk
• 1 grønn paprika
• 1 rød paprika
• 6 sjampinjong
• 1 rød chilipepper
• 2 fedd hvitløk
• 1 ts. Grønnsaksbuljong
• 1 ss mais- eller potetmel
• 1 ss rødvinseddik eller 3 ss rødvin
• soyasaus
• olje for å steke
Stek løk til den begynner å bli gylden. Ha i hvitløk i båter og hakket chili. Når hvitløken er gylden på begge sider, mos den med en gaffel. Sett til side.
Stek paprika i strimler til den er mør. Sett til side.
Stek sjampinjong i skiver eller båter. Sett til side.
Stek kjøttet til det er rosa i midten. Sett til side.
I stekepannen ha litt vann og ha i maismel blandet ut i litt kaldt vann. Stek opp og ha i buljong og eddik. La koke til sausen tykner. Smak til med soyasaus.
Ha i alt og rør rundt til sausen er godt fordelt og alt er varmt.
Server med ris eller nudler.