Denne grønnsakssausen gir en rik og fyldig middag. Prinsippet er å steke grønnsakene for å karamellisere dem, og så koke dem møre. Jo mindre biter man skjærer grønnsakene i, jo jevnere og raskere steks og kokes det.
Denne grønnsakssausen gir en rik og fyldig middag. Prinsippet er å steke grønnsakene for å karamellisere dem, og så koke dem møre. Jo mindre biter man skjærer grønnsakene i, jo jevnere og raskere steks og kokes det.
1 løk 2 sterneanis 4 fedd hvitløk |
Finhakk løk og hvitløk, og stek på middel varme sammen med stjerneanis til mør. Ta ut stjerneanisen og kast. |
500g elghakk / kjøttdeig | Brun kjøttet og sett til side. (Om du bruker elgkjøtt, kan det være lurt å trykkoke den i 20 min. for å få den mør) |
1 rød paprika 1 purre – Hvite delen 2 stenger selleri 1 mild chili 1 boks tomater 2 gulrøtter 3 dl. Kjøttkraft 1 ss rødvinseddik 1 ss worchestershire saus |
Finhakk paprika, purre og gulrøtter og stek. Ha i en trykkoker sammen med løk og hvitløk og resten av ingrediensene. Trykkok i ca. 20 min. |
1 purre – Grønn del 6 sjampinjong |
Stek soppen i smør, ha i purre mot slutten. |
1/2 squash 2 ss oregano, timian og basilikum |
Ha alt opp i sausen, sammen med kjøttet. |
Server med pasta og parmasan |