- 1 broccoli
- 2 paprika
- 3 gulrøtter
- 500 g elg biff (Mørbrad, flatbiff eller tilsvarende)
- 2 ts korrianderfrø
- Olivenolje
- 1 løk
- 2 fedd hvitløk
- 3 cm ingefær
- 3 ss soya saus
- 1 ts sesam olje
- 1 rød chili
- Nudler eller ris
- 1 ss mais mel
Skjær biffen i finger – remser. Strø på salt, pepper og koriander og maser det forsiktig inn.
Damp eller kok brokkoli buketter i tre min. sett til side.
Hakk løk, hvitløk, ingefær.
Stek løken noen minutter, ha i hvitløk, ingefær og kjøtt. Stek på sterk varme i 4 min, til kjøttet er brunt. Ha så i strimler med chili.
Ha i brokkoli, stek i to minutter.
Hell soya saus og sesam olje over og rør til alt er dekket.
Server med nudler.
Om du ønsker saus, ha 2 dl. Vann med mais mel i og la det småkoke 3 minutter. Server gjerne med ris.
Nøkkelord: nudler elgkjøtt, oppskrift, Wok