En fantastisk dessert i høsten. Ingefær og lime gir en ekstra piff til desserten.
4 epler
|
Vask og del eplene i to. |
4 ss rosiner |
Ha rosinene i varmt vann, i 10 minutter. Hell så av vannet. |
1 boks kokosmelk 2 ss Ingefær 4 ss brunt sukker 1 ss sirup 1/2 ts salt |
Rasp ingefær. Ha alt i en kaserolle, og kom i ca. 20 minutter til den er ønsket tykkelse. Ta av varmen |
2 ss smør Skall av en lime Saft av en lime
|
Rør inn smør, raspet lime og limesaften. |
|
Ha 1/2 ss rosiner i hver halvdel, og så 2 ss karamell på eplene. Bak i ovnen på 200 grader, i ca. 20 minutter. Server med krem, rømme eller iskrem. |
Bakt eple med kokoskaramell og ingefær
En fantastisk dessert i høsten. Ingefær og lime gir en ekstra piff til desserten.
4 epler
|
Vask og del eplene i to. |
4 ss rosiner |
Ha rosinene i varmt vann, i 10 minutter. Hell så av vannet. |
1 boks kokosmelk 2 ss Ingefær 4 ss brunt sukker 1 ss sirup 1/2 ts salt |
Rasp ingefær. Ha alt i en kaserolle, og kom i ca. 20 minutter til den er ønsket tykkelse. Ta av varmen |
2 ss smør Skall av en lime Saft av en lime
|
Rør inn smør, raspet lime og limesaften. |
|
Ha 1/2 ss rosiner i hver halvdel, og så 2 ss karamell på eplene. Bak i ovnen på 200 grader, i ca. 20 minutter. Server med krem, rømme eller iskrem. |