6 egg
180 g sukker
180 g hvetemel
1 ts bakepulver
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis
Sikt hvetemel og bakepulver og bland det forsiktig inn i eggedosisen med slikkepott
Fyll røren i rund form med bakepapir i bunnen, og evt på sidene.
Stek på 160 grader i ca. 35 minutter på nederste rille
Avkjøl kaken i formen, hvelvet på rist
Del kaken i 3 lag.
Jeg valgte “peach melba fyll”.
En boks hermetiske fersken hakkes i små biter
laken brukes til dynking av kaken.
Friske eller frossne bringebær blandet med litt sukker
Pisket krem.
Fyll kaken med ett lag fersken og ett lag bringebær, med litt krem på hvert lag. Fordel resten av kremen på kaken til slutt og legg på marsipanlokk. Jeg skar et kryss i lokket og brettet til side. Firkanten fylte jeg med friske bringebær og blåbær.