5 ss olje
6 grønne kardemommekapsler
6 nellik
6 pepperkorn
2 ½ kanelstang
750g lammekjøtt
1 løk
2 fedd hvitløk
3 cm. Ingefær
2 ts. Malt korianderfrø
2 ts. Malt spisskummen
1 ts. Chilipulver
1 ½ dl. Yoghurt
1ts. Garam masala
2 ss. Hakket koriander til pynt
Stek: kardemomme, nellik, pepper og kanel I 4 ss olje. Ha i lammekjøtt i terninger til det er brunt. Ha alt over i en bolle.
Stek hakket løk, hvitløk og ingefær i fem minutter. Tilsett koriander, spisskummen og chilipulver og stek videre i fem minutter. Rør inn yoghurt gradvis.
Ha i kjøttet sammen med kraften og ha i vann til kjøttet er dekket. La det trekke på svak varme til kjøttet er mørt. (ca. en time, men avhenger av type kjøtt)
Smak til med salt og garam masala.