Ser frem til jeg får denne helt riktig. 😊For 2 personer.
Ingredienser | Rekkefølge |
150 gram Risnudler | Bland sammen sausen; skjær kylling i strimler og hell litt av sausen over kylling, la det marinere i ca 15 minutter |
½ Hvitløk | |
1 rød chili | |
2 kyllingfileeter (eller scampi) | |
1/3 potte koriander |
|
Ca 60 gram hakket vårløk | |
50 ml kyllingkraft | |
100 gram bønnespirer | |
2 egg | |
6o gram usaltede peanøtter | |
Soyasaus – til servering | Kok opp vann, slå av varme og legg risnudlene i til al dente |
Saus | |
2 spiseskjeer tamarind paste | |
2 spiseskjeer fish sauce | |
Juice av ½ lime | |
½ spiseskje siracha saus |
|
Eventuelt | |
litt chilipulver | |
2 spiseskjeer peanøttsmør i sausen | |
topp med røde pepperflak og sesamfrø ved servering |