Reker gjør seg glimrende med hvitløk, chili og urter. Retten går ganske fort å lage, særlig om man er flink til å pille reker. Det sier seg selv at det smaker best med pillete reker, fremfor de i lake, selv om dette er et alternativ.
Ca. 300g pillede reker | Pensle på litt olivenolje på torsken, og ha litt salt og pepper på. Sett i ovnen på 180 grader i 7 minutter |
1 dl og olivenolje 2 fedd hvitløk ½ chili 1 rød paprika Salt og pepper |
Varm oljen på lav varme, og ha i finhakket hvitløk og chili. Skjær paprika i terninger og ha i også. Smak til med salt og pepper |
Basilikum Korriander (eller andre urter, som persille) |
Finhakk korrander og skjær basilikum i store bånd. |
Revet parmesan Ferskpresset sitron Pasta |
Bland pasta med oljeblandingen og trekk av varmen. Ha i reker og urter, strø over revet parmesan og server. |