Dette er en rask og frisk middag som smaker godt! Fra start til slutt på 15 min om man holder fokus 🙂
**Variasjoner**
Bland litt salsa verde i guacamole’en for en litt skarpere smak. Da bruker man det ikke for seg selv. resultatet blir litt mer balansert.
Press litt lime over fisken og strø på salt og pepper. La stå i en time. Tørk av, rull i litt mel blandet med salt, og stek den i pannen. For fileter, ca. 2-3 min pr side, etter størrelse.
Stek finsnittet hvitløk i en blanding av smør og olje til de blir gylden og søte, men ta den av før de blir sprø og bitre. Bruk gjerne smørblandingen til å panere fisken.
300g torsk olivenolje Salt og pepper |
Pensle på litt olivenolje på torsken, og ha litt salt og pepper på. Sett i ovnen på 180 grader i 7 minutter |
1 rød paprika | Skjær i tynne skiver og stek på middels varme i 5 minutter. |
1 avokado 1 lime (saften) Salt Pepper ½ ts. Spisskumin 1 fedd hvitløk 1/2 rød chili 1 tomat |
Hakk hvitløken i så små terninger som mulig, og finhakk chili, mal spisskumin og bland sammen med lime, salt, pepper og avokado. Mos sammen til ønsket konsistens. Ha i hakket tomat |
½ mango | Skjær mango i tynne skiver |
Rømme (Salsa verde) Tortillas |
Kombiner med over, og server. |