Fantastisk nudelsuppe. Bare virkelig god 🙂
250 g svinefilet | Tilbered svinefilet’en Sous Vide (62 grader i 1-2 timer) Alternativt, skjær den i tynne skiver og stek på høy varme. |
1 løk 4 fedd hvitløk 6 sopp (velg noen du liker) |
Hakk løk og hvitløk og stek det mørt, sammen med soppen. |
1 l kyllingbuljong 1 ss soyasaus 1ss fishsauce 1 ss riseddik |
Ha i med løk og sopp, og kok opp. |
1 gulrot i tynne staver 3 vårløk 2 chili (velg styrke) |
Ha i suppen og kok mørt.(Prøvde en habonero, ble veldig godt, men fisket den ut før servering) |
Nudler (liker Yum Yum med kylling smak) | |
2 Pak Choi 1 lime (Saften) Koriander |
|
For å servere: | Ha nudler i en skål. Ha så på Pak Choi, og lime, og ha på suppen. Strø på hakket korriander, og server. |
Kilder
http://www.styleathome.com/food-and-entertaining/recipes/recipe-nigella-lawson-s-vietnamese-pork-noodle-soup/a/32794
http://www.foodnetwork.com/recipes/aaron-mccargo-jr/pork-and-udon-noodle-soup-recipe.html
http://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchens/thai-pork-and-noodles-recipe.html
http://www.jamieoliver.com/recipes/pork-recipes/oriental-pork-with-noodles/#MUO5UIvbv8fzZ1Rb.97